Bio Mąka Migdałowa 200 g
Producent: HELPA
Odkryj ekologiczną Mąkę Migdałową od HELPA. Mąka pochodzi z delikatnie zmielonych, zblanszowanych migdałów. Ma subtelny, orzechowy smak i aksamitną konsystencję. Sprawdzi się jako alternatywa dla tradycyjnej mąki pszennej w domowych wypiekach, a także jako dodatek do deserów oraz zagęszczacz do zup, sosów i smoothie. Zapakowana jest w wygodne opakowanie ze struną. Co wyróżnia Bio Mąkę Migdałową od HELPA? Ekologiczna jakość: mąka migdałowa od HELPA jest najwyższej ekologicznej jakości, poświadczonej certyfikatem euroliścia. Wygodne opakowanie: Bio Mąka Migdałowa zapakowana jest w praktyczne opakowanie zamykane na strunę, co sprawia, że jest łatwa w przechowywaniu i korzystaniu. Wszechstronne zastosowanie: świetnie sprawdzi się w domowych deserach, jako zagęszczacz do zup, sosów i smoothie. Sięgnij po Bio Mąkę Migdałową od HELPA i odkryj, jak naturalnie pyszne mogą być Twoje codzienne wypieki! Bio Mąka Migdałowa Składniki:mąka migdałowa ekologiczna 100%. Składniki alergenne (możliwa obecność): zboża zawierające gluten, inne orzechy, sezam. Kraj pochodzenia: Hiszpania/Włochy - w zależności od numeru partii Masa netto: 200 g Wartość odżywcza na 100 g: Wartość energetyczna 2507 kJ/ 607 kcal Tłuszcz 54 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 4,1 g Węglowodany 5,4 g w tym cukry 3,9 g Błonnik 12 g Białko 19 g Sól 0 g
Sklep: helpa.pl
Cena:
18.99
PLN
Przejdź do sklepu