photo
BIO Kakao w Proszku 200 g
Producent: HELPA
Bio Kakao w proszku HELPA to mielone kakao, pochodzące z ekologicznych upraw. Co wyróżnia Bio Kakao w proszku? - Wszechstronne zastosowanie: Możesz dodać je do ulubionej kaszki, owsianki, płatków śniadaniowych, placuszków czy ciast. Możesz także przyrządzić z niego pyszny napój bez dodatku cukru. Możliwości jest naprawdę wiele. - Wartości odżywcze: Kakao zawiera wiele cennych witamin i składników mineralnych, takich jak: witaminy z grupy B, magnez, żelazo, wapń i cynk. - Wygodne opakowanie: Nasze Bio Kakao zapakowane jest w praktyczne opakowanie zamykane na strunę, co sprawia, że jest łatwe w przechowywaniu i korzystaniu.   Rozkoszuj się smakiem i aromatem najlepszej jakości kakao, czerpiąc jednocześnie korzyści z cennych składników odżywczych, jakie oferuje Bio Kakao w proszku HELPA!   Bio Kakao w proszku   Składniki: kakao alkalizowane w proszku ekologiczne 100 %.   Na terenie zakładu przetwarzane są surowce zawierające gluten.   Kraj pochodzenia: kakao ekologiczne - Włochy   Masa netto: 200 g   Wartość odżywcza na 100 g:   Wartość energetyczna 1508 kJ/361 kcal Tłuszcz 11 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,9 g Węglowodany 27 g w tym cukry 0,7 g Błonnik 25 g Białko  26 g Sól 0,05 g  
Sklep: helpa.pl
Cena: 34.99 PLN
Przejdź do sklepu